anbefalinger

 meditation & healing  


"I dag mediterede jeg hjemme i sofaen - i skrædderstilling! 55 min. blev det til. Jeg er stolt af mig selv og meget taknemlig for, at du hjalp mig igang. Har mediteret lige siden - næsten hver dag, til stor glæde for både min kone og jeg, da det gi'r mig et større fysisk overskud og mere positivt sind i det daglige. Takker igen..."

Henrik


"Til Dig.

Hvis du seriøst søger støtte og hjælp til dig Selv,

Kan jeg fra mit hjerte, trygt anbefale et møde med Kenneth.

Jeg har oplevet at blive mødt med rum for min sandhed

og omsorg for min helhed.

Kenneth evner som menneske og Healer at inkludere mig

med sin jordforbindelse og Ro.

I denne trygge atmosfære har jeg oplevet en healings-

proces, som jeg ikke vidste var mulig.

Jeg Takker dig Kenneth, fordi du er."

Lisbeth


"Jeg vidste ikke hvad det gik ud på, men blev fristet til at prøve, efter at have læst en journalist fortælle om hans besøg hos Kenneth Plon. Journalisten talte om en behagelig oplevelse og en beroligende stemme.


Jeg synes det var en fantastisk behagelig oplevelse: Halvanden time gik hurtigt. Jeg sad - som forstenet - i en sofa i skrædderstilling. ALT stod stille, jeg sad med åbne øjne, uden at blinke,uden at røre mig. Befandt mig i en slags trance samtidig med at jeg var fuldstændig til stede.


Det der føltes nemt for mig var, at der ikke var noget der var forbudt, jeg fik ikke besked på at rydde hjernen... alt fik lov til at være som det var - selv tankerne! Nøgleordet var accept. Accept af det øjeblik. Ganske enkelt.


Da jeg gik derfra havde jeg fået skulderne helt ned, og min datters kommentar da hun så mig var, at min øjne var blevet helt klare!"


Det er 8 år siden, jeg mediterer stadigvæk. Nogen gange sammen med andre, andre gange alene...jeg tror meditation er vejen. Jeg ved i dag hvad ægte kærlighed, fred og glæde er, punktum!

Susanne EriksenOM EN BEGYNDERS ERFARINGER MED MEDITATION

 

Gennem et langt liv – jeg er folkepensionist – har jeg haft et venligt afvisende forhold til Meditation. Jeg har respekteret meditation ud fra den hurtige overvejelse, at denne metode har været praksiseret af seriøse mennesker gennem flere tusinde år. Det er helt åbenbart ikke en døgnflue, jeg har blot været anderswo engagiert, når det gjaldt pleje af den mentalhygiejniske del af min personlighed. Siden juni 2013 dvs i 10 måneder har jeg i en time hver uge taget mod Kenneth Plon’s tilbud om vejledning i Meditation og i de sidste måneder har jeg mediteret næsten hver dag i en halv times tid hjemme hos mig selv. Jeg er glad for at jeg modtog Kenneths tilbud, og selvom jeg føler, at jeg kun har forstået omridset af meditationens teori & praksis, mener jeg , at jeg allerede har høstet nogle af de lavthængende frugter på meditationens smukke træ. Jeg har i de sidste 30 -40 år haft et overvejende positivt og optimistisk syn på livet. Alle de smukke positive begreber, som kærlighed, empati, tolerance, optimisme, barmhjertighed, taknemmelighed, hjælpsomhed, god opførsel (Emma Gad), selvtillid , kunst, musik, humor  o.m.a  har jeg, med større eller mindre kontinuitet og held,  prøvet at være opmærksom på i det daglige. Meditationen som et godt redskab /værktøj i denne sammenhæng er helt åbenbar. Meditationens seance giver mulighed for stilhed, fordybelse, ro, åndedrætsdisciplin, afspændthed, åbenhed for nye tanker, selverkendelse , taknemmelighed for livet og taknemmelighed for at min krop ”virker”. Hjerneforskere mener, at hjernen rent fysisk renser sig selv for affaldsstoffer når man sover en sund søvn. Jeg føler, at min hjerne gør noget lignende , når jeg mediterer. Sådan oplever jeg det i alle fald, når jeg cykler hjem fra meditation hos Kenneth , og når jeg rejser mig fra meditationen i min lejlighed. (Ligesom det er planlagt, at el-biler kan få udskiftet deres batteri oplever jeg, at ha’ fået en ny hjerne installeret.) Jeg føler, at jeg er ”i forbindelse” med min hjerne. Som nævnt er jeg en begynder, hvad angår meditation i praksis, og jeg føler her at Kenneth, med sin store erfaring på området har giver mig nyttige svar og stillet spørgsmål, som støtter undervisningen. En ren FYSISK erfaring har jeg gjort for så vidt som  mit ”hjerteflimmer”, som jeg fik konstateret efter en operation i 2008, og som jeg bliver medicineret for med blodfortyndende og hjertetaktregulerende tabletter, efter 7 mdr. meditation genoptog sin go’e gamle sinusrytme og 64 slag /min. Min læge mener at det udmærket kan være meditationens skyld, idet han havde læst om sådanne sidegevinster i sin faglitteratur.  Intet under at jeg fortsat har appetit på at dyrke min meditation. Jeg ser frem yderligere resultater.  (Espergærde den 2.4.2014)

Med venlig hilsen

Hans Schultz-Hansen. (ingeniør, folkepensionist)

Copyright © Kenneth Plon